February 13, 2017

Awards

Big catch with six Gullsild

On Friday February 10th, 2017, Larssen & Amaral was awarded with 6 awards in the regional design and advertising competition Gullsild.

With nominations for 12 projects in a total of 8 categories, ultimately winning 6 awards—we’re extremely honoured and humbled to have ended the evening taking home the most awards for the 2016 design and advertising year. Six awards in our first 6 months as Larssen & Amaral and we couldn’t be happier. We’ve had the opportunity to work with an incredible roster of clients from day one, and we look forward to the continuing relationships and new partnerships that 2017 has to offer. 


 

Category: Visual Identity / Identitetsdesign
Client: Formbar Glassverksted

The jury’s statement (in Norwegian):
“I en kategori med jevnt, høyt nivå og mange gode nominasjoner, var det likevel en jobb som hadde det lille, viktige ekstra: Velformet og tydelig, ren og frisk, estetisk og velfungerende, den gir de riktige assosiasjonene for merket. Denne skilte seg egentlig mer enn bare litt ut!” 

See the full visual identity here and watch the case study film below.


 

Category: Digital Communication / Digital kommunikasjon
Client: Mani – Christmas Campaign

The jury’s statement (in Norwegian):
“Vinneren står i en særklasse. Så lett og rent og fint og rett på – kampanjen finner seg utrolig godt til rette i alle de forskjellige mediene og flatene. De modige fargene og den lekne attityden som preget det hele får den til å stå ut – og virkelig få bein å gå på!”

See the full project here.


 

Category: Website / Webløsning
Client: Larssen & Amaral

The jury’s statement (in Norwegian):
“Nettstedet er enkelt, men gjennomført, ned til hver eneste detalj. Det er god bruk av luft og typografi, ryddig, strukturert og helt strippet for unødvendige elementer og informasjon – noe som gjør navigasjon effektiv og intuitiv. På toppen av det hele oppdager vi fine subtile animasjoner som gjør det hele komplett.”


 

Category: Marketing stunt / Markedsstunt
Client: Markedsforeningen – Mediebar Invitation

The jury’s statement (in Norwegian):
“Dette er et flott gjennomført prosjekt som viser evne til å tenke nytt i etablerte kanaler, sterk typografisk beherskelse og øye for komposisjon. Et tydelig og relevant bidrag som gjennomføres akkurat slik det skal. Vi vil også bli med!”

See the full project here.


 

Category: Campaign / Kampanje
Client: Mani – Christmas Campaign

The jury’s statement (in Norwegian):
“I en stor kategori, med mange gode og store kampanjer, var det en kampanje som juryen lot seg engasjere litt ekstra av. Den er gjennomtenkt ned til minste detalj, lett gjenkjennelig, vokser og tilpasser seg i de forskjellige uttakene og mediekanalene den opptrer i – og den er tydelig. Og morsom. Og glad.”

See the full project here.


 

Category: Craft / Håndverk
Client: Markedsforeningen – Mediebar Invitation

The jury’s statement (in Norwegian):
“I en kategori med jevnt, høyt nivå var det likevel en jobb som peket seg ut: Det er fremdeles mulig å fornye i denne “kommunikasjons-kanalen”: Hele håndverket er vel utført og gjennomført – både typografisk og komposisjonsmessig. Det er kjekt å se en ‘out of the box’ invitasjon igjen!”

See the full project here.