Cookies

We use cookies on to analyse and measure activity across the website and assist with our marketing efforts.

Byrånytt

Nytt startup-eventyr 🚀

Larssen Amaral har i mange år hjulpet andre selskaper med å forme og lansere sine idéer og konsepter. Det siste året har vi jobbet aktivt med en egen satsing sammen med flere partnere, nemlig selskapet Runwell. Denne satsingen resulterer i at Harald Larssen Lønning, vår tidligere tjenestedesigner og partner nå går over til Runwell på heltid som daglig leder.

Blant 190 søkere ble vår søknad skrevet med og for Inventum Gruppen tildelt DIP midler (Designdrevet innovasjonsprogram) av DOGA sommeren 2020. Midlene skulle gå til å utforske hvordan HMS-problematikk i utelivsbransjen kunne forbedres. Hvordan kan en på en intuitiv og brukervennlig måte kunne få bedre kontroll på kontrollene og interne prosesser?

Prosjektet resulterte i en så spennende produktidé og mange gode tilbakemeldinger at vi i starten av 2021 sammen med Inventum Gruppen valgte å starte et eget selskap for å satse fullt ut på å utvikle verdens første, fullverdige digitale arbeidsverktøy for serveringsbransjen.

I serverings -og hotellbransjen kan det plutselig dukke opp en rekke ulike kontrollorganer som ber om bevilgningsdokumenter, timelister, temperaturavlesninger, brannplan, renholdsplan, kunnskapsprøven i alkoholloven og mye mer. Dette skal den ansatte levere på, men oppgavene er mange, og det er krevende i en travel arbeidshverdag når den viktige kunden venter på mat og drikke.

I fjor ble det jobbet med å finne de riktige samarbeidspartnerne og investorene for å få på plass første versjon av systemet. Runwell har med støtte fra Innovasjon Norge hentet inn 7 millioner kroner til prosjektet. Vi har nå begynt piloteringsfasen sammen med blant annet en av Europas største utelivsaktører, Rekom, og Petter Stordalens Clarion Collection Hotel Amanda. Nå skal produktet spisses og tilpasses slik at det treffer alle de ulike scenariene på tvers av restauranter, hoteller, barer og nattklubber i alle landets kommuner før det lanseres senere i år.

Dette vil forenkle en stressende arbeidshverdag og gi store besparelser for en bransje som allerede før koronaen hadde små marginer og høyt arbeidspress.

Harald Larssen Lønning

Runwell og Larssen Amaral kommer til å dele lokaler og jobbe tett sammen fremover – og vi gleder oss til et nytt spennende oppstartseventyr!✨

Interessert i å vite mer om løsningen og få tidlig tilgang til systemet? Meld din interesse på runwell.no


Nysgjerrig og vil vite mer?

Relaterte artikler

Mer sa du? 👋

Få byrånytt, fagprat og skisser fra skisseblokka rett i innboksen 🚀