Cookies

We use cookies on to analyse and measure activity across the website and assist with our marketing efforts.

Byrånytt

Si hei til Rikke

Larssen Amaral vokser stadig, og med en økende arbeidsmengde og flere større prosjekter ønsker vi velkommen til vår nye digitale markedsfører.

Med en bachelorgrad og spennende arbeidserfaring i bagasjen flyttet Rikke Ytreland fra New York og tilbake til Haugesund for ett år siden (heldigvis for oss!). Hun begynte i jobben som Digital merkevare og kommunikasjonsansvarlig 1. mars og vil ta del i arbeidet med å bygge sterke merkevarer for våre kunder.  

Å følge med på en digital verden i konstant endring kan være både tidkrevende og frustrerende. Bedrifter som gjør en god figur i sosiale medier, får en klar konkurransefordel i markedet.  

Jeg ser frem til å jobbe tett på lokale, nasjonale og internasjonale kunder for å skape engasjerende og inspirerende merkevarer. Larssen Amaral har høye ambisjoner og jeg gleder meg til å bli en del av teamet, sier Rikke Ytreland.

Hun har spesialisert seg på merkevarebygging, og skal bistå våre kunder med å skape merkevarer og godt innhold som engasjerer i sosiale medier og gjennom gode annonser. Under beltet har hun kunnskap og erfaring fra både nasjonale og internasjonale bedrifter, blant annet J.Lindeberg og Garnius.

Vi ser at kundene våre i større og større grad ønsker hjelp til å forvalte nye visuelle identiteter over tid både digitalt og fysisk. Rikke vil være en stor styrke for oss inn i dette arbeidet med å bygge sterke merkevarer og skape den riktige følelsen for kundene til våre kunder.

Ønsker du å få mer ut av markedsføringen din? Det finnes hundrevis av veier å gå innen markedsføring, og Rikke står klar for å hjelpe deg. Med en brennende interesse for sosiale medier og trender, er hun alltid på jakt etter nye innovative måter å markedsføre bedrifter på.


Nysgjerrig og vil vite mer?

Eric Amaral Rohter

Kreativ leder og designer
+47 405 54 966

Relaterte artikler

No items found.

Mer sa du? 👋

Få byrånytt, fagprat og skisser fra skisseblokka rett i innboksen 🚀